Optimális háztartás

Kiadáscsökkentés, rezsioptimalizálás

Mindannyiunk érdeke életvitelünkhöz szükséges bevételeink hatékony, nem pazarló felhasználása. Saját háztartásunk bevétel-kiadás oldalának egyensúlyba állításának és optimalizálásának egyedüli módja a változtatás.

Ehhez ad segítséget az OHTP. Ez a program nagy sikerrel és hatékonysággal, több 100 család pénzügyeit tesztelve képes volt megoldani családok pénzügyi egyensúlyát. Kérem adjon egy esélyt magának és családjának a változtatás adta eredmények élvezetére. Szívesen látjuk irodánkban, ahol tanácsadóink segítségével, garantált eredményekhez segíthetjük háztartásának pénzügyeiben.


A program életvezetési támogatást biztosít a háztartás-gazdálkodási, tervezési ismeretek nyújtására, és egyúttal a racionális fogyasztói magatartásminták közvetítésére is irányul. Személyes tanácsadói tevékenység, az Ügyfél és a Tanácsadó kölcsönös, aktív közreműködésével.

A Program célja racionális és arányos fogyasztási minták megismertetése, a háztartás likviditásának megőrzése, erősítése, ill. az öngondoskodó képesség fejlesztése, növelése.

A Program főbb szakaszai:

  • Feltárás: az ügyfél élethelyzetének feltárása, a háztartás gazdálkodási rendszere
  • Együttműködés: az új gazdasági stratégia, az optimális megoldások feltárása,
  • Utógondozás: az alkalmazott módszer hosszabb távon eredményes-e.