motorosbiztositas.hu

Kedves látogató, kedves motorostársunk!

Hivatásunk a biztonságod!

Motorozásunk anyagi kockázatait kizárólag biztosítással vagyunk képesek kezelni. Aggódás, nélkülözés és felesleges terhek vállalása helyett, Protektor Motoros Baleset-biztosításnak és egyéb a tevékenységedhez megfelelő baleset-biztosításoknak hívják a megoldást, az eszközt, eszközöket kockázataid kezelésére. Igényeid felmérése után, pontos termékelemzést követően tudsz termékeinkkel, azok védelmével, szolgáltatásával rendelkezni.

Amint ez meg van, megtetted azt a lépést, amivel anyagi, pénzügyi biztonságod megoldod baleset esetén. Ha nincsen biztosításod, nincsen életszínvonaladhoz megfelelő baleset-biztosításod, könnyen és gyorsan, hozzád méltatlan anyagi szituációba kerülsz, kerülhetsz. Mostantól mindenki kezében van tehát a lehetőség saját biztonságának megoldására

Mit tudunk nyújtani számodra:

- Első lépésként, személyesen, e-mailben, telefonon lefolytatott egyeztetés, beszélgetés, kockázatelemzés után rendelkezésedre bocsájtjuk a megfelelő szolgáltatást, biztosítási terméket.

- Köztudottan a biztosító társaságok jelentős része kizárja a motorozás tevékenységét kockázatviselése alól. Ennek érdekében hoztuk létre a PROTEKTOR Motoros Baleset-biztosítást. A Protektorban található biztosítási szolgáltatások kiemelten magas szintű védelmet nyújtanak a közlekedési balesetek során és általánosan is.

- Utas Protektorunkkal, függetlenül attól, hogy ki száll fel mögéd a motorodon, megoldhatóvá tettük az Ő baleseti védelmét is a közös motorozásotok során. - Versenyző vagy amatőr szintű, pálya és cross biztosításunkkal szintén szolgáljuk anyagi biztonságod, valamint Extrém Protektor is létezik szinte az összes extrém sportra.

- Plusz segítség baleset esetén.! Motoros Érdekképviseleti Központunk, kárrendezésed során, közlekedési-biztosítási szakjogi és közlekedési műszaki szakértők segítségével tudja érdekeidet védeni. Jelezd igényeidet az info@motorosok.hu e-mail címen és helyi, regionális képviselőnk informál, segítségedre lesz mindenben, motorostól-motorosnak...

FIGYELEM! Anyagi világunkban mindenképpen kötelező tartozék kell legyen a biztonságod. Ne feledd: "PROTEKTOR AZ UTADON!"

További részletek: http://motorosbiztositas.hu/